Yalova’nın Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcisi Altınova Belediyespor gözünü Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçına çevirdi. 2 Eylül Çarşamba günü Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanacak maçta Sarı-Yeşilliler Bilecik İl Özel İdaresispor’u ağırlayacak.
Kritik 90 dakika öncesinde Altınova Belediyespor Genel Kaptan Muhsin Kaya,” Yalovalıların vereceği destekle Ziraat Türkiye Kupası’nda ön eleme turunu aşıp gidebilecekleri yere kadar gitmek istiyoruz” dedi. 
2015-20216 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele edecek Altınova Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turunda Bilecik ekibi İl Özel İdaresi Spor maçına kenetlendi. 
2012-2013 sezonunda 19 Eylül 2012 tarihinde Çanakkale Dardanelspor  karşısında ilk kez kupada mücadele eden Yalova ekibi rakibine 2-1 mağlup olup elenmişti. 
“Turu geçmek istiyoruz”
Yalovalıların desteğini alarak kupada bir üst tura çıkmak istediklerini belirten Altınova Belediyespor Genel Kaptanı Muhsin Kaya “İlimizi bu organizasyonda üçüncü kez temsil etme başarısına erişmiş olacağız. Bilecik ekibiyle oynayacağımız maça büyük önem veriyoruz. Taraftarlarımızın huzurunda karşılaşmayı galip kapayıp, bir üst tura yükselmeyi istiyoruz. Bütün herkesi bu önemli maça bekliyoruz. Sadece Altınova değil, Yalovalıları da bu maçta tribünde görmek istiyoruz. Kupada ilimizi en iyi şekilde temsil edip, gidebildiğimiz yere kadar ilerlemeyi arzu ediyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim