Yalova’nın Altınova ilçesinde yapılan 250 seyirci kapasiteli spor salonu, Altınova Belediyesi’ne devri gerçekleştirildi.  Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle Altınova Belediye Başkanı  Dr. Metin Oral ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan protokol imzalarını attılar.
İmza töreni sonrasında konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "Spor salonumuzun teslimiyle ilgili olarak Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Spor salonun devrini gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde de inşallah aktif şekilde hizmete girecek. Altınova’ya kazandırılan spor salonunu 7’den 77’ye Altınova halkına en verimli bir şekilde  hizmet  vermesini sağlamaya çalışacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.  
“Yalova’ya yeni tesisler kazandırmaya devam ediyoruz”
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan," Altınova ilçemiz sportif anlamda çok faal , bir çok  branşta oldukça başarılı sporcular yetiştiriyor,  bu sporcular gelecek vaat  eden sporcularımız, spor salonuyla beraber başarıları daha da artacak inşaallah, ye milli takımlara kazandırdığımız sporcu sayısını artıracağımız inancındayım Altınova'da yeni spor kulüpleri ve yen spor branşları kurulması ve yeni spor dallarının açılmasını bekliyorum. Gençlik ve Spor Bankalığı, Spor Genel Müdürlüğü olarak Yalova'ya yeni tesisler kazandırmaya devam ediyoruz, Yalova ve Altınova halkına hayırlı uğurlu  olsun” şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim