Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’ndaki temsilcimiz Altınova Belediyespor 2. Turda karşılaşacağı Orhangazi Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı Yeşilliler 30 Ağustos Çarşamba günü Bursa Minareli Çavuş Stadyumu’nda 16:00’da oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.
Kaya Tevfik Saygılı yönetimindeki Altınova Belediyespor ilk maçta Bozüyük Vitraspor’u Volkansel Yalçın ve Oğuz Dalgıç’ın golleriyle rakibini 4-1 yenmişti. 2. Tur maçına kenetlenen temsilcimiz günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürürken tek eksik ise dünya evine girecek olan Murat Gülbaba göze çarpıyor.
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta yer alan Orhangazi Belediyespor ise ilk maçını evinde Bergama Belediyespor ile oynarken, karşılaşmayı ise Altınova’nın sportif direktörü Abdurrahman Güneş’te takip etti.
Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş,” Kupada ki ilk maçımızı 4-1 gibi farklı skorla kazanmak bizi oldukça morallendirdi. İyi bir takımımız var. Orhangazi Belediyespor’u yenip tur atlamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Takımımızda tam bir kolej havası var. İnşallah bu sezon iyi işler yapacağız. Taraftarımızın da bu yolda bizlere yardımcı olmalarını ve destek olmalarını bekliyoruz. Futbolcu ve teknik heyetimize inancımız tam” dedi. 

Editör: TE Bilişim