Bal ligi 12. Grupta ilk devreyi lider olarak kapatan Altınova Belediyespor Futbol Takımı, 2 devre çalışmalarını Antalya’daki kampı tamamladı. Antalya Belek Limak Arcadia Otel’de devre arası hazırlık kampı yapan Altınova Belediyespor, 8 Ocak 2018 Pazartesi günü kendi tesislerinde bir araya gelerek top başı yapacak.
ÇALIŞMALARA ALTINOVA’DA DEVAM
Antalya’da iyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini ifade eden Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Kaya Tevfik Saygılı, “İyi bir hazırlık devresi geçiriyoruz. Programımızın Antalya ayağını tamamladık. Çalışmalarımıza kendi tesislerimizde devam edeceğiz” dedi.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Altınova Belediyespor Genel Koordinatörü Abdurrahman Güneş, “Hedeflerimize adı adım ilerliyoruz. İlk amacımız, ilk yarıyı lider kapatmaktı. Bunu 5 puan farkla başardık. 3. Lige çıkmak için tüm şartlar lehimize. Hedefimiz BAL’da şampiyon olarak, Yalova’yı 3. Ligde temsil etmek” dedi.
“İNANCIMIZ TAM”
2. devrenin ilk maçı olan Edirne Spor maçı hazırlıklarına Altınova’da devam edileceğini ifade eden Altınova Belediyespor İdari İşler Sorumlusu Mustafa Yurt, “Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Ora’lın  maddi ve manevi destekleri ile 2017-18 sezonunda sezon başında şampiyonluk hedefi ile yola çıktık. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Camia olarak kenetlenerek hedefimize ulaşacağımızdan eminiz” diye konuştu. Altınova Belediyespor kulüp Başkanı Sedat Ok ise takım olarak uyum içerisinde çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Şampiyonluğumuza inancımız tamdır” dedi.

Editör: TE Bilişim