Altınova Belediyesi tarafından bu yıl 11.’si düzenlenen ve 13 Bin TL Ödüllü Ulusal Altınova Belediyesi Satranç Turnuvası sona erdi. Altınova Belediyesi Spor Salonunda yapılan müsabakalarda 220 sporcu ter döktü.
3 farklı kategoride yapılan turnuvanın A kategorisinde İlkay Koç Şampiyon olurken, B kategorisi Şampiyou Ada Genlik, C kategorisi Şampiyonu ise Erturğrul Özkan oldu. A-B ve C kategorilerinde yapılan turnuvada ayrıca A kategorisinde en başarılı 16 yaş ve altı 1-2- ve 3. sporculara en başarılı bayan sporcu,en başarılı vetaran sporcu ve en iyi çıkış yapan sporcu, B kategorisinde en iyi 16 yaş ve altı,en iyi bayan, en iyi vetaran sporcu ile en iyi çıkış yapan sporcuya, C kategorisinde ise ayrıca en iyi 16 yaş ve altı ile en iyi bayan sporcuya madalya verildi.
Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat,” Başarılı bir şekilde 2.Ulusal Altınova Belediyesi Satranç turnuvasını bitirdik. Altınova Belediye Başkanı Metin Oral satranç sporuna çok değer veren bir başkan olmasından ötürü kutluyorum. Bu yılki Turnuvayı 13 Bin TL ödülle yaptı.  Bizde Yalova Satranç İl Temsilciliği olarak en güzel şekilde organize etmeye çalıştık. Tüm belediyelerimize örnek olsun bu tür ödüllü turnuvalar.
Altınova Belediye Başkanlığına verdikleri plaketten dolayı teşekkür ederim” dedi. 

Editör: TE Bilişim