Altınova Tersaneler Spor Kulübü’nün güreşçiler, Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Yağlı Güreş Müsabakaları için 21 Haziran-01 Temmuz 2016 tarihler arasında Antalya’da kamp yapacaklar.
Altınova Tersaneler Spor Kulübü güreş antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya,” Altınova Tersaneler Spor Kulübü sporcularının yağlı güreş müsabakaları  yani  Kırkpınar Yağlı Güreşleri, Fevziye Yağlı Güreşleri ayrıca ulusal güreş müsabakalarına  hazırlık için katılacakları 10 günlük kamp sürecini en iyi en verimli şekilde değerlendirip bizlere her anlamda destek olan büyüklerimizi utandırmamak amacındayız, inşallah muhakkak oluruz” dediler.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, antrenör ve sporculara Antalya’da yapacakları kamp süresinin verimli geçmesini temenni ederken, başarılar diledi. 
Antalya’ya giden Altınova Tersaneler Spor Kulübü kafilesinde antrenörler Semih Turgut ve Burak Kaya sporcular, Salih Gökkurt, Onur Bilgiç, Hakan Erişken, Muhsin Yılmaz, Ozan Yılmaz, Barış Baltacı, Enes Yiğit, Sefa Yeşilkaya, Muhammet Vona, Fatih Kızılaslan ve Baran Taştan yer alıyor. 
Editör: TE Bilişim