2015 yılında makam katında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden dönemin belediye başkanı şehit Cüneyt Yıldız anısına düzenlenen güreş turnuvasında 20 kulüpten 203 güreşçi mücadele etti.

Gürsu belediyesi ile Gürsu İlçe Spor Müdürlüğünce organize edilen turnuvada şehit Cüneyt Yıldız’da anıldı. Şampiyonada Altınova Belediyespor minik takımı üçüncülük kupasını kazanırken Ozan Dumaner birinci, Hasan Uluköy, N. Emin Kapal ve Yiğit Ali Doruk ikinci olurken,  Enes Olgun ve Arif Kanar ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Altınova Belediyespor güreş antrenörü Semih Turgut ve Burak Kaya,” Sporcularımız bir başarıya daha imza attılar. Şampiyon kulüplerin katılımıyla gerçekleşen turnuvada yirmi kulübün katıldığı minikler turnuvasında kulübümüz takım halinde 3.olarak güzel bir başarı elde ettiler. Bu başarıda emeği geçen bizi her zaman desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız sayın Dr.Metin Oral, Spor ilçe Müdürümüz Mehmet Sait Başaran’a güreşten sorumlu belediye meclis Üyesi Hasan Karabacak’a sonsuz teşekkürler sunuyoruz” dediler.

Editör: TE Bilişim