Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada Ankara’da yaşanan terör olayları sonrasında 11 ve 12 Ekim'de tüm profesyonel liglerde oynanacak resmi müsabakalar ile amatör lig müsabakaları ileri bir tarihe ertelendi.
TFF’den yapılan açıklamada,”Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz ve korucularımız için ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu 10, 11 ve 12 Ekim'de tüm profesyonel liglerde oynanacak resmi müsabakalar ile amatör lig müsabakaları ileri bir tarihe ertelenirken, özel müsabakalar iptal edilmiştir” ibarelerine yer verildi.
Buna göre 11 Ekimde oynanacak Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 3. Hafta karşılaşması olan Yalovaspor-Altınova Belediyespor, 1. Amatör Küme’de Doğanspor-Taşköprüspor, Gökçederespor-Koru Belediyespor, Kaytazdere Belediyespor-Samanlıspor, U-17 Ligi’nde Demirspor-Gençlerbirliği, Coşkunspor-Doğuşspor, U-15 Ligi’nde Acarspor-Yalovagücü, Çiftlikköy Belediyespor-Polisgücü, Taşköprüspor-Paşakentspor ve U-12 Ligi’nde Çiftlikköy Belediyespor-Doğuşspor, Polisgücüspor- Atakentspor, Doğanspor-Güneşspor, Yalovagücü-Trabzongücü maçları ileri bir tarihe ertelendi. 
Editör: TE Bilişim