Erkek takımımızın antrenörlüğünü Bayram Ali Yıldız yaparken kadroda Tugay Şirzat Yılmaz, Bilal Selim Tok, Talha Ağbaba ve Seyithan Çiçek yer aldı. Bayan takımının antrenörlüğünü Kadri Kocacenk yaparken, Çiğdem Köse, Aybala Koçal, Ece Haraç ve Yağmur Güme Yalova adına mücadele eden sporcular oldu.

17-18 Ocak 2014 tarihleri arasında 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan müsabakaların ardından erkek takımımız A Grubu’nda Sakarya, Edirne ve Tekirdağ’dan gelen rakiplerini 3-0 mağlup etti. Bayan takımımız ise A Grubu’nda Sakarya, Bilecik ve Çanakkaleli rakiplerini oynadığı maçlar sonunda 3-0 kazandı.  Her 2 takımımızda 21-22 Şubat tarihleri arasında Kütahya’da oynanacak Çeyrek Final maçlarında Yalova grubu şampiyonu olarak mücadele edecek. Ayrıca Yalova Grubu’ndan erkek takımları arasında çeyrek finale kalan diğer ekipler ise A Grubu’nu ikinci sırada bitiren Sakarya, B Grubu birincisi Bursa ve ikincisi İstanbul Anadolu Yakası oldu. Kızlar kategorisinde ise A Grubunda Yalova ekibinin arkasından ikinci olan Sakarya ve B Grubu birincisi İstanbul Avrupa ve Bursa adını çeyrek finale yazdıran iller oldu.

Müsabakaların ardından yapılan ödül töreninde erkekler ve bayanlarda grup şampiyonu olan Yalova ekibine kupa ve sertifikalarını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Selma Alacatlı verdi.

Editör: TE Bilişim