Deplasmanda Armutlu Belediyespor’a 3 puanı getiren goller Tahir Ve Aziz’den gelirken, ev sahibi Çınarcık’ın tek sayısına Selçuk imza attı.  Ev sahibi ekip Çınarcık Belediyespor taraftarı, tezahüratları ile takımlarını desteklerken, maç sonuna kadar futbolculara moral verdi.  Müsabaka esnasında topun çarpması ile dengesini kaybederek demir tellere çarpan yan hakem Muhammed Karahasan’ın tırnağı koptu. Acılar içinde yerde kalan hakem maça devam edemeyince maç 2 hakem tarafından yürütüldü.

Çınarcık İlçe Stadı’nda oynanan 90 dakikaya seyircisinin desteği ile Çınarcık Belediyespor fırtına gibi başladı. Oyuna ağırlığını koyan  Sarı Siyahlı ekibin 15. Dakikada geliştirdiği atakta tecrübeli krampon Selçuk sahneye çıktı ve akımını 1-0 öne geçirdi. İlk 45 dakikanın kalan 30 dakikalık bölümünde başka gol olmayınca ev sahibi ekip soyunma odasına skor avantajıyla gitti.

Maça tutuk başlayan Armutlu Belediyespor 2. Yarıya fırtına gibi başladı. Siyah Beyazlılar müsabakanın 70. Dakikasında geliştirdiği Tahir skora 1-1’lik eşitliği sağlayan golü Çınarcık ağlarıyla buluşturdu. Beraberlik golünden sonra avantajı eline alan Siyah-Beyazlılar öne geçmek için Çınarcık kalesine yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 82. Dakikasında gelişen Armutlu Belediyespor atağında oyuna ikinci yarıda dahil olan Tahir sahneye çıktı ve attığı golle durumu 2-1’e getirerek karşılaşmanın skorunu belirledi.

 

Editör: TE Bilişim