Play-out oynamama yolunda Altınova Belediyespor ile çekişen Siyah Beyazlı ekip Bursa’da puan yada puanlar için mücadele edecek. Merinos Stadında 6 Nisan Cuma saat 14:30’da Bursa Merinosspor A.Ş. ile Armutlu Belediyespor karşı karşıya gelecek. Osman Denizci’nin ayrılmasının ardından Armutlu Belediyespor’un başına geçen İsmail Dilsizoğlu, 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet görerek takımını iddialı konuma getirmişti.

Lige Bursa deplasmanıyla veda edecek Siyah Beyazlı ekip sezona Ahmet Silahtaroğlu ile başlamış daha sonra Osman Denizci Safirbet ile devam etmişti. Denizci’nin Yalovaspor maçı sonrası istifa etmesiyle birlikte takımın başına Yalova’nın başarılı çalıştırıcılarından İsmail Dilsizoğlu getirilmişti. Bursa’da Merinosspor’u devirmek için sahaya çıkacak Armutlu Belediyespor öte yandan Altınova’dan gelecek sürpriz sonucu bekleyecek.

“Grubun en kritik maçı”

Öte yandan 22. Haftada Armutlu Belediyespor’un rakibi olan Bursa Merinosspor A.Ş. ise gruptan 1. Çıkmanın hesaplarını yapıyor. Özellikle ligin ikinci yarısında ki performansı ile parmak ısırtan Yeşil Beyazlı ekip 2. Devrede 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1’de mağlubiyet aldı. Gruptan çıkmayı 21. Haftada garantileyen Bursa ekibi Armutlu Belediyespor karşısında kaybedeceği puanlar karşısında play-off müsabakalarında 2 maç oynama tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

Editör: TE Bilişim