Yalova’ya gelir gelmez Yalovalı Fenerbahçeliler’in yoğun ilgi gösterdiği Fenerıum Tırında en çok “Aziz Yıldırım” ve “Daha Yeni Başlıyor” tshirtleri ise en çok alınan ürün oldu.

Fenerbahçe’nin lisanslı ürünlerini Türkiye’nin 4 bir tarafındaki taraftarlarına ulaştıran Fenerium Tırı Çınarcık’ın ardından Yalova’ya geldi. Yalova Valiliği karşısında bulunan Osmanlı Parkı’nda standını açan Fenerıum Tırı Yalova’da yaşayan Fenerbahçeliler tarafından akına uğradı.

Daha önce Afyon’a sonrasında ise Çınarcık’a gelen tır 12 Temmuz 2012 tarihine Yalova’dan hareket ederek Balıkesir’in ilçesi Altınordu’ya gidecek.

Yalova’daki sarışlardan çok memnun olduklarını belirten Fenerıum Tırı Yetkilileri, “Yalova’dan çok memnunuz en fazla ürün satışını burada gerçekleştiriyoruz. Taraftarlarımız lisanslı Fenerbahçe ürünlerine oldukça ilgi gösteriyorlar. En fazla satılan ürünlerimizin başında kulübümüzün başkanı Aziz Yıldırım’ın resminin ve sözlerinin basılı olduğu tişört ile Daha Yeni Başlıyor isimli tişörtlerimiz bulunuyor. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın resminin ve sözlerinin basılı olduğu tişörtten bir günde 50 tane sattık. Yalova’dan önce tırımız Afyon’daydı, daha sonra Çınarcık’a geçtik ve 3 gündür Yalova’dayız. 12 Temmuz Perşembe gününe kadar burada olacağız. Yalova’dan sonraki durağımız Balıkesir Altınordu olacak” dediler.

Editör: TE Bilişim