2016-2017 sezonunda Yalova Bahçeşehir Koleji bir şampiyonluk daha kazandı. Aksaray’da 19-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılan Küçük Erkekler Masa Tenisi Türkiye Finallerinde Yalova Bahçeşehir Koleji şampiyon oldu.
Emir Baha Sönmez, Efe Hacıoğlu ve Onur Öztürk' den oluşan Yalova Bahçeşehir Koleji Masa Tenisi takımı tüm rakiplerini yenerek adeta şov yaptı. Aksaray Hasandağı spor salonunda yapılan müsabakalara 48 takımdan 200’e yakın sporcu mücadele etti.
3 gün boyunca birbirinden çekişmeli ve heyecanlı geçen mücadelenin sonunda Küçük Kızlarda Batman İMKB Ortaokulu, Küçük Erkekler de de Yalova Özel Bahçeşehir Ortaokulu Türkiye Şampiyonu oldu.
Yalova Bahçeşehir Koleji masa tenisi antrenörü Kadri Kocacenk,”19-21 Mayıs 2017 tarihleri arasın da Aksaray ilinde düzenlenen Okullar arası Küçükler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasın da Emir Baha Sönmez, Efe Hacıoğlu ve Onur Öztürk' den oluşan Yalova Bahçeşehir Koleji Masa Tenisi Takımı tüm maçlarını kazanarak Türkiye Şampiyonu olmuştur. Bu başarıda emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim