2015 yılında kurulan Marmara Spor Kulübü  kurucu başkan yardımcısı, futbol şubesi teknik sorumlusu ve altyapı antrenörü S. Tamer Balkaş, görevinden ayrıldığını açıkladı.Siyah- Beyaz-Turkuaz ekiple olan tüm bağlarını kopardığını açıklayan Tamer Balkaş,  farklı projelerle Yalova sporuna  hizmet vermeyi sürdüreceğini söyledi.
Marmaraspor’da çalıştığı dönemde sıfırdan  takım oluşturmanın zorluklarıyla mücadeleye başlayan Balkaş “3 sporcu ile futbol okulu çalışmalarını başlatmıştık. Her geçen gün sayının artarak çoğalmasıyla U 13, U12 ve U 11 kategorilerinde Yalova’da ve Çiftlikköy’de “Biz de varız” deme başarısını gösterdik. Geçen sürede ilçede 250-300’ün üzerinde sporcunun lisanslı olmalarına vesile olmak ve Yalova futboluna kazandırmak benim için önemliydi” dedi.
Başarılı antrenör sözlerini şöyle sürdürdü,“Büyük heyecan ve umutlarla yola çıktığımız kurucularından olduğum Marmaraspor Kulübü Yalova’da parayla bir araya getirmeye çalışsan belki de başaramayacağın bir fotoğrafla Yalova sporuna merhaba dedi. Birbirinden değerli arkadaşlarla çeşitli branşlarda faaliyetler göstermek parolasıyla yola çıkmıştık. Hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. Maalesef oluşan kadro her geçen gün tel tel dökülerek erimeye ve tekilleşmeye doğru yol aldı.  2 sene gibi kısa bir sürede ise ben merkezci yönetim anlayışına, egolara ve kibire yenik düşen gemi su almaya başladı. Lafla peynir gemisi  yürümezdi bizim açımızdan da yürümedi. Yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişme anlayışı bizim hayat görüşümüzde yoktur. Bu nedenle her türlü cefasını çektiğimiz kulübümüzden ayrılma kararı aldık. Beni bu yolda yalnız bırakmayan ve yanımda olan ekip arkadaşlarım Musa Kurt, Engin Tuna, Bilal Barlas, Onur Başerli, Nilay Balkaş’a, kulüp başkanımız Erol Tunç’a ve bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim