Türkiye Kadınlar Baksetbol 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Yalova VİP, Banu Yıllar ve Büşra Çelikyılmaz'ı kadrosuna kattı. 
Daha önce Ebru Torun ile sözleşme imzalayan temsilcimiz Takımın sportif direktörü Caner Yılları’ın eşi olan 1978 doğumlu ve 1.72 boyundaki kısa forvet Banu Yıllar ve Edremit Belediyesi Güre Spor forması giyen Büşra Çelikyılmaz ile kadrosunu güçlendirdi.
İrem Beriş, Özlem Öztürk ve Ceyda Domaç ile iç transferde anlaşma sağlayan Yalova VİP transferlerine devam ediyor. Kocaelispor ve Fenerbahçe altyapısından yetişen ve Güre Belediyespor’da iyi bir sezon geçiren Büşra Çelikyılmaz geçen sezon 1.5 sayı, 1.5 ribaunt ve 1.3 asist ortalamaları ile oynadı. 
İç ve dış transferde istedikleri rotada gittiklerini belirten Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı," Dış transferde  Ebru Torun'un ardından Banu Yıllar ve Büşra Çelikyılmaz ile anlaşma sağladık. İç transferde ise  İrem Beriş, Özlem Öztürk ve Ceyda Domaç'a imza attırdık. İç ve dış transfer çalışmalarımız sürüyor. Anlaştığımız oyuncuları açıklamaya devam edeceğiz" dedi. 
Editör: TE Bilişim