Diyarbakır'da 18-21 Ekim tarihlerinde düzenlenen "Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali" kapsamında organize edilen "Şöhretler Karması" maçı nefes kesti. Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise 77 numaralı formayı sırtına geçirerek siyasette olduğu gibi yeşil sahada da hünerlerini sergiledi.

Karşılaşma Beyaz Takım'ın 5-3 üstünlüğü ile sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraberindeki bakanlar ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören, karşılaşmayı tribünde birlikte izledi.

Şöhretler Karması maçında goller peş peşe geldi. Ahmet Dursun ile Beyaz Takım 1-0 öne geçti. Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kırmızı Takım adına golünü atarak durumu 1-1'e getirdi. Hamit Altıntop Beyaz Takımı attığı golle 2-1 öne geçirdi. Ardından Hasan Kabze röveşata golü ile skoru 3-1 yaptı. Golcü futbolcu Semih Şentürk'ün golü ile durum 4-1'e geldi. Kırmızı Takım'da yer alan Ayhan Akman attığı golle skoru 4-2 yaptı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Beyaz Takım'ı 5-2 öne geçirdi. Kırmızı Takım'da Faruk Atalay 5-3’lük skoru belirleyen golü kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün yanı sıra şöhretler karşılaşmasında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Eski bakanlardan Mehdi Eker, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Hürriyet ve Adalet Derneği Başkanı Taha Ayhan, Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Hamit Altıntop, Hasan Kabze, Ali Tandoğan, Yattara, Ayhan Akman, Serdar Kulbilge, Tolunay Kafkas, Faruk Atalay, Fettah Can ter döktü.

Editör: TE Bilişim