Yalovaspor:3 Elmasbahçelerspor:1
Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele edecek olan Yalovaspor ikinci hazırlık maçında Bursa takımlarından Elmasbahçelerspor’u ağırladı. Ahmet Saraç sahasında oynanan maçta 1-0 geriye düşmesine karşın Yeşil Kırmızılı ekip bulduğu gollerle sahadan 3-1 galip ayrılarak sezon öncesi rakibine karşı olumlu prova yapmış oldu. 
Yalovaspor’a galibiyeti getiren goller 63 ve 76’da Batuhan, 79’da ise Yıldıray Ilmaz’dan geldi. Bursa temsilcisinin tek golüne ise 50. Dakikada Hakkı imzasını attı.
Ahmet Saraç sahasında oynanan maçın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle son buldu. İkinci yarıya Elmasbahçelerspor atak başlayarak 50. Dakikada Hüseyin Tunç’un asistini Hakkı gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Yediği golden sonra çabuk toparlanan Yalovaspor 63 ve 76. Dakikalarda Batuhan’ın iki güzel golüyle 2-1 öne geçti. Maçta son sözü ise 79’da Yıldıray Ilmaz attığı golle söyleyerek  takımının 3-1’lik galibiyete taşıyan isim oldu.
Mustafa Meteertem,”Hazırlık döneminde yapılan maçlar takımın eksiklerinin pozitif ve negatif yönlerini görme açısından çok önemli. Bugün 3-1 kazandık. Ancak skor çok önemli değil. Genç oyuncularımızın performansları da bizleri sevindirdi.  Grafiği yükselen Yalovaspor olacağız. Aynı gruptaki rakibimiz Elmasbahçelerspor’da  çok iyi performans ortaya koydu. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim