Yalova’da hazırlıklarına başlayan Milliler, 7-19 Ağustos tarihleri arasında Azerbaycan’da yapılacak Yıldız Bayanlar ile 04-09 Eylül tarihlerinde Thailand’ın Pattaya kentinde yapılacak Genç Bayanlar Dünya Şampiyonası’na katılacak. Yıldız Milli takmında 18, Genç Milli takımında ise 24 sporcu olmak üzere 42 sporcu, Yalova’da Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdürecekler.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Yalova’da yapılması kararlaştırılan kamp çalışmaları, Yalova Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda start aldı. Milli bayan güreşçilerin ilk antrenmanını ise Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cengiz Mete, GHSİM Spor Şube Müdürü Mehmet Yörük ziyaret ederek bilgi aldı.

Sporcuların yanı sıra Yalovalı antrenörler İlhan Şenlik ve Dilek Erdoğan ile bir süre sohbet eden Cengiz Mete, antrenmanı izledikten sonra salondan ayrıldı.

Teknik Sorumlu İsmail Kosukoğlu, Antrenörler İlhan Şenlik, Dilek Erdoğan, Ali Osman Kara, Süleyman Kenger, Yılmaz Arslan, Selahattin Karaman ve Masöz Alev Yurduseven’in de yer aldığı Genç Yıldız Bayanlar Milli Takım Kampı, 5 Ağustos tarihine kadar devam edecekler.

 

Editör: TE Bilişim