Yalova’da amatör futbolun lokomotif kulüplerinden olan Acarspor, 2017-2018 sezonunu tesisleşme dönemi olarak belirledi. Geride kalan sezonda 4 şampiyonluk sevinci yaşayan Sarı Lacivertlilerde Basın Sözcüsü Ömür Bayar önemli açıklamalar yaptı.
“ Hem şampiyonluk mücadelesi vereceğiz hem de tesisleşeceğiz”
Bayar,” 2016-2017 Sezonunda 4 kategoride almış olduğumuz şampiyonluklar öncelikle camiamıza velilerimize sporcularımıza yönetim kurulumuza hayırlı uğurlu olsun. Bu şampiyonluklarda sıcak soğuk demeden çalışarak emeği geçen antrenörlerimiz İbrahim Ocakçı, Yılmaz Kalaycı, Sinan Varol, Selami Serdar’a yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ediyorum. 2017-2018 sezonunda hem her kategoride şampiyonluk için mücadele edeceğiz hem tesisleşme yönünde aktif adımlar atacağız.
İlk hedefimiz tesisleşme olacaktır. Milli emlak ile mahkemelik olan kulüp binası lokalimizi bir an önce boşaltma gibi problemle karşı karşıyayız her an kapı önüne koyulabiliriz. Bu yüzden kulüp lokalimizin bir an evvel bitirilip başımızı sokmak zorundayız. Maddiyat ve inşaatımıza yardım edebilecek Sponsor arayışlar içindeyiz. Allah’ın izniyle bu yıl içinde bu tesislerimizi belediyemizin ve dostlarımızın yardımlarıyla bitirip. Kulübümüzü kapı kapı dolaşarak bağış toplayıp sadece Yalova’nın gençlerine hizmet eden başarılı olan bir kulüp olmaktan kurtarıp. Kulübümüzün kazanarak üreterek, kötü alışkanlıklardan uzak sağlam karakterli topluma faydalı vatan millet sevgisi bilen futbolcular, bireyler yetiştirerek Türkiye’de Yalova’mızın ve Acarspor’umuzun adını duyurmak tek hedefimiz olacaktır” dedi.

 

Editör: TE Bilişim