İlimizde Yalova Belediyesi ile Yalova Beşiktaşlılar Derneği arasında yaşanan bayrak krizi tatlıya bağlandı. Dernek üyeleri Vefa Salman ve Muharrem İnce’nin açıklamalarının sonrasında Yalova’nın dört bir noktasına Siyah Beyazlı bayrakları asarak gövde gösterisi yaptı. 
Bilindiği gibi hafta başında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın verdiği talimat doğrultusunda Beşiktaş bayrakları indirilmiş ve Siyah Beyazlı renklere gönül verenler bu duruma büyük tepki göstermişti. 
Facebook ve Twitter’da da artan çığ gibi tepkiler sonrasında önce Yalova Milletvekili Muharrem İnce ardından ise Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman açıklama yaptı. Bu gelişmeler sonrasında Yalova Beşiktaşlılar Derneği üyeleri Beşiktaş bayraklarını şehrin ana arterlere asarak gövde gösterisi yaptılar. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serkan Deringöl, “Bayrakla ilgili yapılması gereken buydu zaten. Geç bile kalınmıştı. Tekrarlanmaması için bu saatten sonra elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bize bu konuyla ilgili Yalova başta olmak üzere diğer illerden, hatta yurtdışından destek veren Beşiktaşlılara ve diğer takımların taraftarlarına teşekkür ediyoruz. Umarım Vefa Başkan bir daha böyle hata yapmaz, hiçbir takımın bayrağıyla, amblemiyle uğraşmaz” diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilişim