Türkiye Basketbol Ligindeki temsilcimiz Yalova Group Belediyespor, 7 Ağustosta toplanıp ilk antrenmanını gerçekleştirecek. Yalova’daki çalışmalarının ardından temsilcimiz önce Afyon’da ardından ise Akhisar’da ki turnuvalarda mücadele edecek. Kadrosunu baştan aşağıya değiştiren Yalova Group Belediyespor şuana kadar 11 transfer yaparak bir uzun yabancı oyuncuyu da alıp transferi noktalayacak.
Koç İlker Salman’la yola devam eden Belediyespor, eski oyuncusu Serdar Hot’u da takım menajerliğine getirdi. Transfer döneminde ise TBL’deki temsilcimiz Türk Telekom’dan Recep Solak, Çankırı Belediye’den Oğuzhan Tosun, Samsun BŞB Anakent’ten Doğan Deniz Yiğit, Trabzonspor’dan Mustafa Baştürk, Pertevniyal’den Burak Nurkan, Colaroda Mines’den Kaan Korkmaz, Ankara DSİ’den Yalçın Azizmahmutoğulları, Akhisar Belediye’den Murat Can Esen, Koroivos’tan Markel Starks, Bursaspor’dan Melih Kapucu ve Nilüfer Belediyespor’dan Canberk Uzunkaya’yı kadrosuna kattı.
Yalova Group Belediyespor hazırlık döneminde ise 29-31 Ağustos tarihleri arasında ilk ciddi sınavını Afyon’da verecek. Temsilcimizin yanı sıra turnuvada ev sahibi Afyon Belediye ve Karesi yer alacak. Ardından ise Eylül ayı başında ki Akhisar Belediye ve Bandırma Kırmızı’nın dahil olacağı turnuvada TBL’deki ekibimiz mücadele verecek. 

Editör: TE Bilişim