Türkiye Basketbol Ligine katılım vizesini alan Yalova Belediyespor transferlerine devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Yalova Group’la sponsorluk anlaşması imzalayacak olan temsilcimiz Akhisar Belediyesi’nden Murat Can Esen’i kadrosuna kattı.
Yalova ekibi daha önce Türk Telekom’dan Recep Solak, Samsun BŞB Anakent’ten Doğan Deniz Yiğit, Çankırı Belediye’den Oğuzhan Tosun, Trabzonspor’dan Mustafa Baştürk, Pertevniyal’den Burak Nurkan, Ankara DSİ’den Yalçın Azizmahmutoğlulları ve Colardo Mines’ten Kaan Korkmaz’ı transfer etmişti.
Geçen sezon Akhisar formasıyla Yalova Belediyespor’a karşı 2 maçta da forma giyen 1990 doğumlu 1.95 boyundaki Murat Can 34 karşılaşmada oynarken, 3.9 sayı, 0.7 ribaunt ve asist ortalamaları yakaladı.
Yalova Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez,” Takımımıza uygun isimlerle anlaşmaya devam ediyoruz. Murat Can Esen’e aramıza katıldığı için hoş geldin diyoruz. Geçen sezon Akhisar forması giyen deneyimli oyuncu 34 karşılaşmada oynayıp 3.9 sayı, 0.7 ribaunt ve asist ortalamaları ile mücadele etti” dedi. 

Editör: TE Bilişim