Atakent Hastanesi, Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L)’de ki takımımız Yalova Group Belediyespor’un sağlık sponsoru olmaya devam edecek.  Kulüp başkanı Resul Kocaağa ve antrenör Dağhan Oğuz, Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. İlyas Şahin’i ziyaret ederken, iki kurum sponsorluk anlaşması imzaladı.
2016-2017 sezonunda da Yalova Group Belediyespor’un basketbolcularının sağlığı Atakent Hastanesi’nden sorulacak. 1 yıllık anlaşma kapsamında Yalova ekibinde sezon boyunca sakatlık yaşayan sporcular tedavilerini Atakent Hastanesi’nde gerçekleştirilecek.
Yalova Group Belediyespor’un sağlık sponsoru olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. İlyas Şahin," Sağlık sponsorluğunu yaptığımız Yalova Group Belediyespor geçen sezon önemli işlere imza attı. Bu sezonda aynı başarıyı tekrarlayacaklarına inanıyoruz. Sponsorluğumuzu uzattığımız için mutluyuz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Atakent Hastanesi olarak gerek sağlık hizmetlerinde gerekse tribünde şehrimizin takımı Yalova Group Belediyespor’u destekleyeceğiz” dedi.
Yalova Belediyespor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa, " Atakent Hastanesi ile sağlık konusunda çok uyumlu çalıştık. Sporcularımızda Atakent Hastanesi’nin tedavi yöntemlerinden çok memnunlardı. Bizde bu uyumu bozmayarak Atakent Hastanesi ile olan sponsorluğumuzu devam ettiriyoruz. Atakent ailesine bize gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim