Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 10. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri’ne Yalova Group Belediyespor’un antrenörleri de katıldı. 
2 gün süren semineri değerlendiren Dağhan Oğuz, Kuşadası’nda yapılan seminerin kendileri adına çok verimli geçtiğine vurgu yaptı. Dünyaca ünlü antrenörlerinde yer aldığı 10. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri’nde Yalova’dan Dağhan Oğuz, Tolga Üstün, Metin Yavuz ve İsmail Erdoğan yer aldı.
24-26 Haziran tarihleri arasında Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan Uğur İnan Spor Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimlerde Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Başkan Vekili Akın Süel, TBF Asbaşkanı Efe Aydan, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Türkmen, Tamer Dişbudak, TBF Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Seyfi Savaş ve TBF Genel Sekreteri Celal Arısan’da yer aldı. 
Yalova Group Belediyespor antrenörü Dağhan Oğuz, “Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 24-26 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri’ne kulübümüz antrenörleri Tolga Üstün, Metin Yavuz ve İsmail Erdoğan ile birlikte katıldık. Seminer çok faydalıydı. Değerli büyüklerimiz, tecrübelerini bizlerle paylaştılar. Yeni sezon da biz de eksik kalan yönlerimizi bu seminer sayesinde daha da geliştireceğiz” dedi.
Editör: TE Bilişim