Türkiye Basketbol Liginin 12. Haftasında Yalova Group Belediyespor evinde Acıbadem Üniversitesi’ni ağırlayacak. Bugün 90. Yıl Spor Salonunda 18:00’da başlayacak maçı Aydın Karaçam, A.Koputan ve İsmail Binbir hakem triyosu yönetecek.
Temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket ile başlayan mağlubiyet serisine Türk Telekom, Pertevniyal’le devam ederken son olarak Bursaspor Durmazları eklemişti. Peş peşe gelen mağlubiyetler sonrasında play-off potasından uzaklaşan temsilcimiz yenilgi serisine Acıbadem Üniversitesi karşısında son vermek istiyor.
Bu kritik maçta ise iyileşen Aubrey Coleman’ın süre alması beklenirken, Yalova Group Belediyespor ayrıca Bursaspor Durmazlar ekibinden Onur Sonsırma’yı kadrosuna kattı. İstanbulspor, Best Balıkesir, İ.T.Ü. gibi takımlarda forma giyen 191 cm boyundaki kısa forvet oynayabilen tecrübeli oyuncu bugün oynanacak maçta forma giymesi bekleniyor.
Kadrosunda Cenk Akyol, Cevher Özer, Nusret Yıldırım gibi Türk basketbolunun önemli isimlerinin yanı sıra Ahmet Kandemir’in çalıştırdığı Acıbadem Üniversitesi Bracey Wright ve Sharrod Ford iki önemli Amerikalı oyuncuyu kadrosunda barındırıyor.

 

Editör: TE Bilişim