Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez ve kulüp Ceo’su Ramazan Besli, Yeşil Kırmızılı ekibin Düzce’de yapacağı kamp sonrasında görkemli bir sezon açılış töreni yapacaklarını söylediler. Önlerinde Beşiktaş U-21 takımı ile hazırlık maçı olduğuna vurgu yapan Besli, bu maça tüm Yalovalıları davet etti.
“Büyük takımları ağırlamaya devam edeceğiz”
Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez,“ Yalova Spor mazisi köklü kulüpler ile yaptığı mücadeleler ile dolu olan bir kulüp olduğundan Yalova Spor olarak ara ara Türk futbol tarihine damga vurmuş köklü kulüpler ile dostluk maçları veya özel turnuvalar organize etmeyi düşünüyoruz. Yalova Spor tarihinde büyük sporcular barındıran ve bir çok dalda kupa kazanmış mazisinde büyük bir tarih yatan sayılı kulüplerdendir” şeklinde konuştu.
“Açılışa tüm Yalovalılar davetlidir”
Yalovaspor Ceo’su Ramazan Besli,” Yalovaspor’umuzun dostluk maçından sonra bir kamp süreci başlayacak. Kamp sonrasın da ise tüm Yalova halkının davetli olduğu büyük bir sezon açılış töreni düzenlenecektir. Sezon açılış töreninde tüm oyuncularımız Yalova halkına tanıtılacaktır” diyerek açıklamalarına son verdi.
Öte yandan çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Yalovaspor’da teknik ekibe Yalovagücü'nde çalışan Metin Fırat teknik patron Ahmet Yurtsever'in isteği doğrultusunda kadroya dahil edildi. Transfer çalışmalarına da devam eden Yeşil Kırmızılılar 1. Amatör Kümeyi şampiyon olarak tamamlayan Taşköprüspor’dan Furkan Kusuk’u da kadroya dahil etti. 

Editör: TE Bilişim