Yeni sezon ve hedefler konusunda bilgi veren Bordo Mavili Kulübün Basın Sözcüsü Özgür Bayram,” Bildiğiniz gibi mazisi çok eski olmayan ama kısa zamanda yaptığı işlerle Yalova’da altyapıya bakışın değişmesine neden olan kulüplerden birisiyiz. Kurulduğumuz sezon tek yaş kategorisinde mücadele ederken bu yıl inşallah U11, U12, U13, U14, U15, U16, U17 liglerine kesin olarak iştirak edeceğiz. U16 ve U17 yaş kategorilerinde mücadele edecek olan oyuncularımızın performansına göre de iki üç takviye ile A takım olarak 2. Amatör ligine girmeyi hedefliyoruz. Tabi ki bu kararı teknik ekibimiz verecektir. Yeni sezon eylül ayının 2. Haftası U15, U17 ve U19 ligleri ile başlayacağından 1999,2000 ve 2001 doğumlu oyuncularımızı topladık ve haftada 3 gün olmak üzere çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Tatil rehavetine kapılmış oyuncularımızı toparlayıp antrenman ortamına dahil etmek kolay değil ama hedefi olan, bir şeyleri başarmak isteyen oyuncularımızın antrenmanları aksatmayacaklarını umuyoruz ve bu konuda ailelerle birebir görüşmelerde yapıyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda bize katkısı olacağını düşündüğümüz altyapı çalışmaları ile tanınan Bülent Söyler hocamızı da teknik ekibim,ize dahil etmiş bulunuyoruz. Sultan Eyüboğlu ve Bülent Söyler hocalarımızla sürekli başa güreşen, sezon sonunda ligin en tepesinde olan takımlar yapabileceğimize inancımız tamdır. Yeni sezonun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını temenni ederken yeni seçilen ASKF yönetimini tebrik eder Yalova Sporuna ve futboluna daha önce açıkladıkları projeleri kapsamında büyük katkılar yapacaklarını biliyor ve bekliyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Yalova Trabzongücü Spor kulübü ile yoluna devam eden Bülent Söyler “ Yalova’da işin mutfağı olarak nitelendirebileceğimiz futbol altyapısında söz sahibi bir kulüple çalışmaktan mutluyum. Yapacağımız çalışmalarla futbolun doğrularını öğretirken, sosyal anlamda da çocuklarımızın iyi bireyler olarak yetişmesi için onlara iyi örnekler olmak istiyoruz” dedi.

Yalova Trabzongücü Teknik Sorumlusu Sultan Eyüboğlu “ Zaten futbol okulumuzda beraber çalıştığımız Bülent hocamızla kulüp yapımızda da beraber çalışacak olmaktan son derece memnunum,ekip ruhu içerisinde birbirimizi tamamlayacağımızı düşünüyorum.yeni sezon çalışmalarına kondisyon ve güç depolama ile başladık ilerleyen günlerde teknik ve taktik çalışmalarla sezon öncesi hazırlıklarımızı tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim