Müsabakanın ilk tehlikeli atağı misafir takım Altınova Belediyespor’ dan geldi. Abdullah rakibini çalımladıktan sonra ceza alanına girdi. Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vurduğu top üstten auta çıktı. Takımı adına yüzde yüzlük pozisyonu değerlendiremedi. Yenibosnaspor’da Tunç 10. dakikada ceza alanı çizgisi üzerinden vurduğu top üstten auta çıktı.

29. dakikada Altınova’nın geliştirdiği atakta kaleci Altay mükemmel kurtarışı ile rakip oyunculara fırsat vermedi. Sağdan yapılan ortaya Uche vurdu Altay’dan döndü. Dönen topa bu sefer Abdullah vurdu. Top Atalay’ ın ellerinde kaldı. Altayay mutlak golü önlemiş oldu. 41. dakikada atılan uzun topun tehlike yaratacağını gören kaleci Atalay kalesini terk ederek ceza alanı dışına çıkarak topu ayakları ile uzaklaştırdı. İlk yarı 0-0 berabere bitti.

47. dakikada Yenibosnaspor atağında ceza alanı içinde Halil İbrahim vuruşunu kaleci Mehmet uzanarak kurtardı. 50 dakikada Altınova’dan Abdullah'ın Ceza alanı içine kullandığı köşe vuruşundan oluşan karambolde vurulan topu Yenibosna’ dan İsmail kaleye gitmekte olan topu kale çizgi üzerinde çıkardı.

Müsabakanın 70 dakikasında Yenibosnaspor kaptanı Hali İbrahim çok basit bir şekilde kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. Altınova kalecisi Mehmet degaj yaptığı sırada Halil İbrahim degajı engellediği için sarı kart gördü. Daha önceden sarı kartı olduğundan ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. Uzatma dakikalarında Yenibosna Altınova kalesine yüklense de sonuç alamadı. Müsabaka başladığı gibi 0-0 berabere bitti. Haftayı beraberlikle tamamlayan temsilcimiz puanını 22 yaparak yedinci sıraya yükseldi.

Editör: TE Bilişim