Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi, 9. Olağan Genel Kurulunu başarıyla tamamladı. Tuğrul Şener Sahası içerisinde bulunan dernek merkezinde yapılan seçimde C Klasman Hakemi Uğur Akalp ile yarışan mevcut başkan Süleyman Çark 51 oyun, 27’sini alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Genel Kurula Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, İl Hakem Kurulu Başkanı Erdal İla, Futbol Saha Komiserleri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Şaban Ok, İl Eğitimcisi Müfit Silahtaroğlu’nun yanı sıra hakem ve gözlemciler yer aldı.
9. Olağan Genel Kurulunun divan başkanlığını Müfit Silahtaroğlu, yardımcılığını Ergin Şahinoğlu yaparken üyelikleri ise Uğur Beyaz ve A. Berkant üstlendi.
Yönetim ve denetleme kurulu raporlarının okunmasının ardından ibra edilirken, 2018-2021 arasında hakemlerden amatör maçlarda %10, ulusal maçlarda ise %5 olarak katkı payı alınmasına oy birliği ile karar verildi. Ardından seçimlere gidilirken, üye 51 hakem ve gözlemci oy kullandı. 27 oy alan Süleyman Çark, rakibi Uğur Akalp’in 24 oyda kalmasıyla birlikte güven tazelerken 2018-2021 yılları arasında Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi başkanlığını yürütecek. 

Editör: TE Bilişim