Çiftlikköy Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu’nda düzenlenen organizasyona Başkan Silpagar ev sahipliği yaparken, Belediyespor Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz ve Belediyespor yönetim kurulu üyeleri, Belediyespor bünyesindeki tüm branşlardan 600’ü aşkın lisanslı sporcu, aileleri ve tüm branşların teknik heyetleri yemeğe katıldı.

Silpagar, “Bir Arada Güçlüyüz”

Çiftlikköy Belediyespor Futbol A Takımı, Altyapı Futbol Okulu ve Futbol Akademisi, Bayan Voleybol Takımı, Güreş ve Karate branşlarında yer alan sporculara hitaben bir konuşma yapan Başkan Silpagar, “Çiftlikköy Belediyespor ailesi olarak tüm branşlarımızdaki lisanslı sporcularımız, sporcu ailelerimiz, hocalarımızla düzenlediğimiz birlik beraberlik yemeğinde buluştuk. Bir arada güçlüyüz, bir arada Çiftlikköy Belediyesporuz. Spora ve sporcumuza her zaman değer veren bir anlayış içinde hizmetlerimizi daha da arttırarak devam ettireceğiz. İnşallah Çiftlikköy’de sporumuzu gençlerimizin azmi ve heyecanı ve hocalarımızın yol göstermesiyle hak ettiği noktaya kavuşturacağız” diye konuştu. Başkan Silpagar, Çiftlikköy Belediyespor camiasını hep birlikte ve tek yürek olarak görmekten mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Başkan Silpagar’a 77 Numaralı Forma

Yemeğin ardından Çiftlikköy Belediyespor Futbol Altyapı Sorumlusu Murat Erdoğan ve Altyapı Futbol Akademisi Direktörü Ümit Görtay, Başkan Silpagar’a üzerinde ismi yazılı olan 77 numaralı Çiftlikköy Belediyespor forması hediye etti. Tüm branşların sporcularıyla ve teknik heyetleriyle birlikte hatıra fotoğrafları çekilmesinin ardından etkinlik sona erdi.

Editör: TE Bilişim