Çiftlikköy Belediyespor, A’dan Z’ye tüm altyapısını futbola verdikleri hizmetlerle kendilerini kanıtlamış olan Yalova futbol camiasının değerli isimleri Yalçın Tokay, Ümit Görtay, Halil Görtay, Sultan Eyüboğlu, Özgür Bayrak’tan oluşan teknik kadroya teslim etti.

“5 YAŞINDAN A TAKIM SEVİYESİNE KADAR ALTYAPI YENİLENECEK”

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Yalçın Tokay, “Çiftlikköy Belediyespor’a Trabzongücü, Atakent, Yalovagücü futbol takımlarının karması olarak biz geldik. Çiftlikköy Belediyespor’un 5 yaşından A takım seviyesine kadar bütün altyapılarını tekrar yeniden oluşturacağız. Amacımız Çiftlikköy’ü spor merkezi yapmak. Akademi ligleri için çalışmamız var. Önümüzdeki sezon Allah izin verirse U-14, U-15, U-16, U-17 yaş gruplarında bölgesel dediğimiz yani Akademi Ligi’nde mücadele etmek için çalışmalarımıza başlayacağız. İnşallah burada Çiftlikköy’de seneye Marmara Bölgesi’nin önemli takımlarını ağırlayacağız” diye konuştu.

“BU SADECE BİR FUTBOL TAKIMI DEĞİL, ÇİFTLİKKÖY’ÜN MARKASI OLACAK”

Bunun Çiftlikköy halkının futbol branşında çocuklarını profesyonelliğe hazırlama anlamında önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Tokay, “Onları profesyonelliğe hazırlamak için onlarla birlikte önemli çalışmalar yapacağız. Tabi ki çalışma günleri çoğalacak, çalışma saatleri çoğalacak, hocalar çoğalacak. Yani biz ekip olarak kaleci antrenöründen fizyoterapistine kadar her türlü çalışmalarımızı yapacağız. Sosyal çalışmalarımız da olacak. Bu sadece bir futbol takımı değil, Çiftlikköy’ün markası olacak. Çiftlikköy’ü de Yalova’nın markası yapacağız. Zamanla belki de Yalova’nın özlediği profesyonel takımı Çiftlikköy’den çıkartacağız. Ve oynayan oyuncuların büyük bir kısmı da Yalovalı olacak, Çiftlikköylü olacak.Bu uzun vadeli bir proje. Bu projede ben Yalçın Tokay, Ümit Görtay, Halil Görtay, Sultan Eyüboğlu, Özgür Bayrak ve bizimle birlikte spor okullarımızda çalışan değerli arkadaşlarımız da olacak” dedi.

“ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESPOR YALOVA’NIN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”

Bu projeyi iyi anlatmak istediklerini ifade eden Tokay, “Aynı zamanda insanları bu projeye destek vermeye çağırıyoruz. Çiftlikköy Belediyespor Yalova’nın aynası olacak, Yalova’nın parlayan yıldızı olacak. Bu bağlamda bize destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy Belediyespor 2.Başkanımız Kenan Engin Beyefendi’ye ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ediyoruz. Bizimle sürekli irtibata geçen Osman Kukul ve Turgay Aydın arkadaşımıza da çok teşekkür ediyoruz. Biz başarıya açız. En yakın zamanda da Çiftlikköy’e, Çiftlikköy’ün beklediği başarıları getireceğiz” dedi.

“BU BİR SOSYAL GELİŞİM PROJESİ”

Ümit Görtay ise şunları ekledi; “Bu bir sosyal gelişim projesi. İçinde tesisler de olacak. Burada öncelikli amaç çocuklarımıza burada oynayabilecekleri güvenli bir kulüp ortamı yaşatmak. Ve burayı tüm Yalova’nın çocuklarının hedefleyebilecekleri bir marka yapmak. Yani amacımız gençlere hizmet etmek.”

Editör: TE Bilişim