Kırmızı siyahlılar, Erman, Enes, Yavuz, Erkan, Kaptan Hüseyin, Raşit, Özgür, Şafak, Aytaç, İlkay, İlyas onbiri ile sahaya çıktı. Doğuşspor ise Nazmi, Cemre, Ali Faik, Metehan, Sezer, Tolgahan, Oğuz Kaan, Bayram, Umut, Emrah, Furkan’dan oluşan kadroyla sahada yer aldı. Mücadelede hakim bir oyun sergileyen Çiftlikköy ekibi Aytaç, Özgür (2) ve Ahmet’in (2) golleriyle farkı yakalarken, 3 topu da direkten döndü. 

Karşılaşmaya hızlı başlayan Çiftlikköy Belediyespor’un ilk tehlikeli akını 5.dakikada geldi. İlkay’ın ara pasında topla buluşan Aytaç, ileri çıkan Kaleci Metehan’ın üzerinden aşırdı, daralan açıya rağmen kafayla kaleye gönderdiği top direkten geri döndü.

14’üncü dakikada ev sahibi ekip aradığı golü buldu. Defansın uzaklaştıramadığı topu takip eden Şafak, ceza alanı içinde Aytaç’a doğru kesti, deneyimli golcü için topu kafayla ağlarla buluşturmak zor olmadı.1-0.

20’inci dakikada Şafak’ın derin pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Özgür Kaymaz, plase bir vuruşla topu filelere gönderdi. 2-0.

İlerleyen dakikalarda İlkay, İlyas ve Özgür’le mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremeyen ev sahibi ekibin atakları durmak bilmedi. 33’te İlyas sağdan getirdiği topu çizgiden içeriye çıkardı, Şafak’ın gelişine şutu Kaleci Metehan’dan döndü. 35’te Hüseyin’in kafayla indirdiği topu kaleye gönderen İlyas’ın şutu üst direkten döndü. 40 ve 41’de Aytaç’ın şutlarından birini kaleci çıkardı, diğeri direkten döndü. İlk yarı 2-0’lık Çiftlikköy Belediyespor üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda da atak olan taraf kırmızı siyahlılardı. 66’da kullanılan kornerde Kaptan Hüseyin kafayı vurdu, defans çizgiden çıkardı. 72’de Cihan’ın sağ kanattan içeri doldurduğu topu arka direkte iyi takip eden Ahmet, oyuna girer girmez golü buldu. 3-0.

81’de adeta üçüncü golün tekrarı yaşandı. Cihan yine sağ kanattan altıpasa kesti, Aytaç ve İlkay’ın önünden geçen topu arka direkte Ahmet, bu kez uçarak kafayla ağlara gönderdi. 4-0.

Gol perdesini kapatan ise Özgür Kaymaz oldu. 90’ıncı dakikada Özgür üç defans oyuncusunun arasında ceza alanına girdi, sert bir vuruşla Kaleci Metehan’ın sağından fileleri gördü. 5-0. Bu gol karşılaşmanın da skorunu belirledi.

Editör: TE Bilişim