Yalova Süper Amatör Lig’in 18.Haftasında kendi sahasında Hersekspor’u konuk eden Çiftlikköy Belediyespor, zorlu mücadeleden 5 gollü galibiyetle ayrılarak puanını 46’ya çıkardı. Timur Şahinel’in yönetimindeki Çiftlikköy Belediyespor sahaya Erman, Yavuz, Emre, Erkan, Kaptan Hüseyin, Raşit, Şafak, Murat Güneş, Nihat, İlkay, Özgür onbiriyle çıktı. Oyunun ilerleyen bölümlerinde Cihan, Batuhan ve Samet sahaya dahil olan isimler oldu. Hersekspor ise sahada Metehan, Sercan, İlkay, Serdar, Caner, Yakup, Anıl, Enes, Serkan Fırat, Kaptan Berdan ve Onurcan’dan oluşan kadroyla yer aldı. Karşılaşmayı Çiftlikköy Belediyespor 2.Başkanı Kenan Engin ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Ersin Efe, Köksal Karahasan, Necmettin Şahin hakem üçlüsünün yönettiği mücadelenin ilk yarısı gol sağanağı şeklinde geçti. Dakikalar henüz 7’yi gösterirken Özgür’ün pasında İlkay ceza alanında topla buluştu. Yerden sert ve düzgün vuruşu Kaleci Metehan’ın bakışları arasında sağ direk dibinden ağları buldu. Bu golle Çiftlikköy Belediyespor 1-0’lık üstünlüğü yakaladı.

Bu golden 6 dakika sonra fark ikiye çıktı. Sağ kanatta kazanılan serbest vuruşu Emre kullandı, Nihat’ın kafa vuruşu 13.dakikada ağlarla buluştu. 2-0

17.dakikada Hersekspor golü buldu. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Berdan’ın kale içine gönderdiği top kaleci Erman’ın müdahalesine rağmen fileleri buldu. 2-1.

23.dakikada Çiftlikköy ekibi farkı ikiye çıkardı. Emre’yle paslaşarak sol köşeden korneri kullanan Özgür, ceza alanına ortasını yaptı, altıpasta Kaptan Hüseyin kafayla topu kaleye gönderdi, 3-1.

29.dakikada sol kanattan gelişen Hersekspor atağında ceza alanında yaşanan karambolde Caner gelişine vurdu, Kaleci Erman’ı geçen top Hersek golü olarak kayıtlar geçti. 3-2.

Mücadelenin ilk yarısı 3-2’lik Çiftlikköy Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarının hemen başında İlkay’la yüzde yüz gol pozisyonunu değerlendiremeyen kırmızı siyahlılar farkı artıran golü 72.dakikada Emre ile buldu. Sağ kanatta kazanılan serbest vuruşu Emre kullandı. Caner’in ıskaladığı top Kaleci Metehan’ı da yanıltınca kimseye değmeden direk olarak ağları buldu. 4-2.

Dakikalar 90+1’i gösterirken gelişen Çiftlikköy atağında Emre ceza alanındaki Cihan’a yerden çıkardı, Kaleci Metehan’la karşı karşıya kalan Cihan, iki futbolcu arasından plasesini yaptı. Kalecinin müdahalesine rağmen top ağlara giderken bu gol maçında skorunu belirledi: Çiftlikköy Belediyespor 5- Hersekspor 2.

Editör: TE Bilişim