Kategorilerine Göre dereceye giren öğrenciler şöyle; Genç Erkeklerde Atatürk Anadolu Lisesi’nden Hali İbrahim Argun birinci, Atatürk Anadolu Lisesi’nden Sezer Efendioğlu ikinci, Atatürk Anadolu Lisesi’nden Sercan Elgin üçüncü oldu. Genç Kızlar kategorisinde birinciliği Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’nden Sinem Sarıkaya göğüslerken onu, yine aynı okuldan Sultan Sarıkaya takip etti. Bu kategoride bronz madalyayı ise yine Atatürk Anadolu Lisesi’nden Su Usanmaz boynuna taktı. Yıldız erkeklerde birinciliği İmam Hatip Ortaokulu’ndan Serda Canoğlu kazandı. Kürsünün ikincilik basamağında yine İmam Hatip Ortaokulu’ndan Yusuf Kına, üçüncülük basamağında ise Gazi Abdurrahman Ortaokulu’ndan Buğra Kaan Bozkır çıktı. Yıldız Kızlar kategorisinde şampiyonluğa

Gazi Abdurrahman Ortaokulu’ndan Doğa Kayar ulaştı. Bu kategoride gümüş madalyayı GSD Eğitim Vakfı Ortaokulu’ndan Ümran Fitoz, bronz madalyayı ise Gazi Abdurrahman Ortaokulu’ndan Nilay Nur Semiz elde etti.

Sonucu heyecanla beklenen Küçük Erkekler kategorisinde ise birinciliği Gazi Abdurrahman Ortaokulu’ndan Enes Emre Dönmez, ikinciliği Kılıç Orta Okulu’ndan Abdullah Boz, üçüncülüğü ise GSD Eğitim Vakfı Ortaokulu’ndan Muhammet Taha Bulut kazanma başarısı gösterdi. Büyük çekişmeye sahne olan Küçük Kızlar kategorisinde ise altın madalyayı Gazi Abdurrahman Ortaokulu’ndan Ecrin Nur Soyaltın kazandı. Bu kategoride gümüş madalya İmam Hatip Ortaokulu’ndan Şeyma Nur Sandal’a giderken, bronz madalyayı ise Taşköprü Ortaokulu’ndan Simge Köseoğlu boynuna taktı.

Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Metin Yıldırım, Çiftlikköy Belediye Başkanı Murat Silpagar atletizm yarışmalarında dereceye giren sporculara madalyaların yanı sıra eşofman hediye etti.

 



Editör: TE Bilişim