Sakarya Yenikent Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada Yalova’yı Çiftlikköy Belediyesispor’dan 10, Taşköprü’den 3 sporcu temsil etti. Çalışmalarını Halil İbrahim Yüksektepe yönetiminde Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde sürdüren Çiftlikköylü karateciler kata ve kumite dallarında yarıştı.

Büyük çekişmeye sahne olan şampiyonaya Bolu, Sakarya, Düzce ve Bursa illerinden sporcular katıldı.

Çiftlikköylü 10 sporcu 2’si gümüş, 9’u bronz olmak üzere toplam 11 madalya elde ederek milli takım gençlik gelişim kamplarına katılmaya hak kazandı. Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi (ÇKM) Müdürü Süleyman Tamer Balkaş, kısa sürede büyük başarı elde eden sporcuları kutladıklarını belirterek “3-9 Eylül’de tarihlerinde gerçekleşecek olan kampa katılacak olan sporcularımıza başarılar dilerim" dedi.

Antrenör Halil İbrahim Yüksektepe ise sporcuları gösterdikleri performanstan ötürü kutlarken şöyle konuştu:

“Bu tip turnuvalarda şampiyonluğu elde etmek için müsabaka tecrübesi gereklidir. Kata ve kumite dallarına ayrı ayrı odaklanarak ve daha çok zaman ayırarak başarıları artırabileceğimiz kesin. Sporcularımın heyecanını kaybetmeden daha çok çalışarak beklenen sonuçları alacaklarına inancım tamdır. Derece yapan sporcularımızın milli takım gençlik kampına seçilmesi ve orada edinecekleri tecrübelerle çıtayı yükselteceğiz. Desteğini ve ilgisini bizden eksik etmeyen sayın Belediye Başkanımız Metin Dağ’a teşekkür ederiz”

 

Editör: TE Bilişim