Yalova'da devam eden 2017-2018 sezonu okul sporları organizasyonları kapsamında Genç Kız-A basketbol maçları tamamlandı. 4 okulun katıldığı turnuvada 30 Kasım ve 12 Aralık tarihleri arasında oynanan maçlara 90. Yıl Spor Salonu ev sahipliği yaptı.
Turnuvanın son maçı Çiftlikköy derbisine sahne olurken rakibi Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi'ni yenen Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi üst üste 3. şampiyonluğunu kazandı.
final maçının ardından yapılan kupa töreninde şampiyonluğa ulaşan Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi'ne kupa ve madalyalarını Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Aziz Bozok ve Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi müdürü Hamza Bayrak takdim etti.
İkinci olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Sosyal Bilimler Lisesi'ne ise ödüllerini beden eğitimi öğretmenleri Yılmaz Kalaycı ve Şirin Buruk verirken, üçüncü Yalova Anadolu Lisesi takımı ise kupa ve madalyalarını beden eğitimi öğretmenleri  Engin Gürleyik ve Fariz Akbulak'tan aldı. Dördüncü Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi'ne ise kupa ve madalyalarını beden eğitimi öğretmenleri Venhar Odabaşı ve Özlem Varış takdim etti.
Genç Kız-A basketbol kategorisinde şampiyon olan Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi ilimizi 8-11 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacak bölge maçlarında temsil edecek.

Editör: TE Bilişim