Bayanlar Voleybol Bölgesel Ligi’ne sıkı bir şekilde hazırlanan Çiftlikköy Belediyespor bayan voleybol takımı Bursa’da oynadığı hazırlık maçında olumlu prova yaptı. Ahmet Erdem Anadolu Lisesi Spor Kulübü ile hazırlık maçı oynayan Çiftlikköy’ün Sultanları zorlu setlerin ardından 3-2 mağlup etmeyi başardı.
2016 Şubat ayı içerisinde yapılacak Bölgesel Lig maçlarında Yalova Belediyespor, Bahçeşehir Koleji, Çiftlikköy Belediyespor, Altınova Belediyespor aynı grupta mücadele edecek ve 3. Lige yükselme savaşı verecek.
Çiftlikköy Belediyespor bayan voleybol takımı ise antrenör Mihrican Deviren gözetiminde Gaziosmanpaşa Ortaokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği antrenmanların yanı sıra hazırlık maçları yapmayı ihmal etmiyor. 
Çiftlikköy Belediyespor voleybol antrenörü Mihrican Deviren, “Şubat ayının ilk haftasında oynanacak karşılaşmalarla başlayacak lig için Gaziosmanpaşa Ortaokulu Spor Salonu’nda haftanın 6 günü tek antrenman yaparak yeni sezona hazırlanıyoruz. Fırsat bulduğumuzda ise çevre illerin voleybol takımlarıyla hazırlık maçı yapıyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy Belediyespor Yönetim Kurulu’na ve Voleybol Şube Sorumlumuz Metehan Karadeniz’e çok teşekkür ederiz” dedi.
Editör: TE Bilişim