2015-2016 sezonunda Süper Amatör Küme'de mücadele edecek olan Çınarcık Belediyespor deneyimli teknik adam Yalçın Önem ile anlaştı. Levent Numanoğlu ile yollarını ayıran Sarı Siyahlı ekip bir süredir görüşme halinde olduğu 61 yaşındaki Yalçın Önem ile kulüp binasında özleşme imzalandı
İmza törenine Çınarcık Belediyespor Tesislerinde Başkan Nuri Taralı, Başkan Yardımcısı Mehmet Kılıçaslan, Genel Kaptan Erdinç Alaza, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mehmet Temel Koç, Emrah Kılıçaslan ve Ali Kırıcı'da katıldı.
Çınarcık Belediyespor'un çiçeği burnunda teknik patronu Yalçın Önem," Daha önce Çalıştığım takımımla yine beraber olacağımdan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Buraya inanarak geldim. Başarılı olma yolunda yönetime, taraftarlara ve şehre çok büyük bir görev düşüyor. Bir başarı olacaksa hep birlikte biz yapmış olacağız. Ben tek başıma hiçbir şey yapamam. Ama biz olursak çok şey yaparız. Bunun bilinci içerisinde hareket edeceğiz. Bana düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağım” diyerek sözlerini tamamladı.
Başkan Nuri Taralı, teknik direktörlük konusunda Yalçın Önem ile anlaşmakla doğru bir tercih yaptıklarını belirterek, "Umarım her şey istediğimiz gibi gönlümüze göre olur” dedi.
1954 doğumlu Yalçın Önem'in çalıştırdığı takımlar arasında Yalovaspor, Gölcükspor, Tekirdağspor, Tavşanlı Belediyespor, Çınarcık Belediyespor ve Yahya Kemalspor bulunuyor.

Editör: TE Bilişim