Çınarcık Belediyespor Kulüp Başkanı Nuri Tarılı ve üyeleri Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı’yı makamında ziyaret ederek Çınarcık Belediyespor Kulübü hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Sarılı, “Marmara’nın doğası ve denizi ile iç içe bir ilçe de görev yapacağımdan dolayı mutluyum. İlçemizin böyle güzide kulübünün yöneticileri ağırlamaktan dolayı bahtiyarım. İnşallah gençlerimizin sporla ilgili ne olursa olsun beraber çalışmak istiyorum. Sporun içinden biri olarak her zaman yanınızdayım” dedi.

Ziyaret sonunda Çınarcık Belediyespor Kulüp Başkanı Nuri Tarılı, Kaymakam Cafer Sarılı 35 yazılı formayı hediye etti. Çınarcık Belediyespor yönetimi, Kaymakam Cafer Sarılı’nın ardından Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurt,” Çocukluğumun geçtiği ve spor ile iç içe yaşadığım dönemde Çınarcık Belediyespor formasını gururla giydim. Her zaman ve var gücümle Çınarcık Belediyespor’un yanındayım” dedi.

Siyah Beyazlı ekibin Başkanı Nuri Tarılı, “Avni başkanımıza teşekkür ediyorum. Ne zaman bir eksiğimiz olsa yanımızda oldu ve destek verdi” şeklinde konuştu.  Ziyaret sonunda Tarılı 77 numaralı Çınarcık Belediyespor formasını Başkan Avni Kurt’a hediye etti. Çınarcık Belediyespor Kulüp Başkanı Nuri Tarılı ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Çınarcık İlçe Jandarma Komutanı Emrah Tan ve Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu’yu ziyaret ederken Tan ve Yolcu’ya Siyah Beyazlı ekibin formalarını hediye etti.

Editör: TE Bilişim