Çınarcık Belediyespor’a deplasmanda galibiyeti getiren goller Erkan, Ali Yavuz ile Erşen gelirken, ev sahibi Acar’nı sayılarına ise Fırat ve İlker imza attı. Sarı Siyahlılar bu galibiyet ile puanını 7’ye çıkartarak rahat nefes aldı.

Ahmet Saraç sahasında oynanan erteleme maçına konuk Çınarcık Belediyespor hızlı başladı. haftalardır iyi oynamasına karşın kötü sonuçlar alan Sarı Siyahlılar dakikalar 23’ü gösterdiğinde Erkan ile 1-0 öne geçti. Yediği golün şokunu üzerinden atamayan Acarspor, 27. Dakikada Ali Yavuz’un attığı golle bir anda 2-0 yenik duruma düştü. Kalesinde üst üste gördüğü gollerle geriye düşen Acarspor, 45. dakikada Fırat’ın golüyle durumu 2-1’e getirdi ve ilk yarının skorunu tayin etti.

Ahmet Saraç sahasındaki maçın 2. Yarısı ise nefesleri kesti. İkinci yarıya da atak başlayan konuk Çınarcık 57’de Erşen ile farkı 2’ye çıkartırken skor tabelasında takımını 3-1 öne geçirdi. Mücadelenin 81. dakikasında gelişen Sarı-Lacivertlilerin atağında İlker durumu 3-2 yaparak maçın skorunu belirleyen isim oldu.

 

S.A.L.

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: Uğur Akalp ***, Y. İlkcan Deveci ***, Emre İşler ***

Acarspor: Cenk **, Abdullah Tarık **, Hüseyin **, Erhan **, Fırat **, Metin Cihan **, Hasan Eser **, Gürkan **, İlker **, Batuhan **, Hasan Yıldırım **

Çınarcık Belediyespor: Uğur ***, Yasin Yıldız ***, Hasan ***, Yasin Özmen ***, Selçuk ***, Serkan ***, Erşen ***, Ali Yavuz ***, Erkan ***, Süleyman ***, Metin ***

Goller: Dk.23 Erkan 0-1, Dk.27 Ali Yavuz 0-2, Dk.45 Fırat 1-2, Dk.57 Erşen 1-3, Dk.81 İlker 2-3

Editör: TE Bilişim