Yalova’nın en büyük ihtiyaçlarından olan Kapalı Yüzme Havuzu ihalesinin gerçekleştiğini bildiren Milletvekili Coşkun, böylece bir önemli hizmetin daha Yalova’ya kazandırılacağını söyledi.

2500 kişilik Spor Salonu inşaatının hemen yanına yapılacak olan Kapalı Yüzme Havuzu’nun ihale sürecinin tamamen tamamlandığını bildiren Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “Yalova’mız spor alanında, gençlik yatırımları adına önemli kazanımlar elde etmeye devam ediyor. Ankara’da ve Yalova’da yapmış olduğumuz çalışmalar ve girişimler neticesinde birbirinden güzel hizmetleri şehrimize kazandırmaya devam ediyoruz. Yalova için gece gündüz demeden çalışıyoruz.

Gençlik ve Spor alanındaki eksikleri tespit edip, ilimizin taleplerin karşılanması için çalışmalarımız ve yatırım süreci hızla devam ediyor. 4 Milyon TL’ye mal olacak Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı ihalesi tamamlanmış olup, ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapılmıştır. 2500 kişilik yeni yapılan Kapalı Spor Salonu inşaatının hemen yanına yapılacak olan Kapalı Yüzme Havuzunun iş bitim süresi olan 650 günlük süreç başlamış bulunmaktadır. Yapmış olduğumuz yeni yatırımlarla sporun gelişmesi için gençlerimize ve tüm sporcularımıza önemli bir avantaj sağlamaktayız. Kapalı Spor Salonunun yapımı hızla devam etmektedir. Mevcut Kapalı Spor Salonunun da sezon bitiminde bakım ve onarımı yapılacaktır. Yalova’da gençliğin ve sporun en büyük ihtiyaçlarından biri daha olan Kapalı Yüzme Havuzunun ilimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim