2017-2018 sezonunda 2. Amatör Kümede mücadele edecek olan Yalova Çotanaklarspor Kulübü bir araya geldi. Geçen yıl kurulan kulüp, 2016-2017 sezonunda B Grubunda yer almış ve 6 puanla sezona nokta koymuştu. Şuana kadar 5 transfer yapan kulüp takımı ise Yalova’nın tecrübeli çalıştırıcılarından  Sami Bahçekapılı’ya emanet etti.
Yalova Çotanaklar Spor Kulübü Yönetim Kurulu ve teknik direktör Sami Bahçekapılı, yeni sezon öncesinde Yalova Giresunlular Kültür ve yardımlaşma derneği lokalinde bir araya geldi. Toplantıda sezon içi planlaması yapılırken A takımın durumu gözden geçirildi.
“Hedefimiz 1. Amatör Küme”
Yeşil Beyazlı ekibin başkanı Ümit Top,” Geçen sezon güzel bir mücadele ortaya koyduk. İlk yılımız olduğu için tecrübe kazandık. Bu sezon birlik ve beraberlik içerisinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Hedefimiz 1. Amatör Kümeye yükselmek. Bugün sezon içi planlamamızı ve takımımızın son durumunu gözden geçirdik. Teknik direktörümüz Sami Bahçekapılı ile iyi işler yapacağımızı düşünüyoruz. 2017-2018 sezonunda tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim