Yalova Belediyespor transferlerine devam ederken, daha önce anlaştığını duyurduğu Cihan Deliçay'a imzayı attırdı. 2015-2016 sezonunda Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde yer alacak Yalova Belediyespor geçen sezon Sakarya BŞB ve Samsun BŞB Anakent takımlarının formasını giyen tecrübeli oyun kurucu Cihan Deliçay'ı kadrosuna kattı.
Geçtiğimiz hafta içerisinde Bursa Final Spor'dan İlkay Okay'ı kadrosuna katan Yalova Belediyespor'da imza şov devam ediyor.
32 yaşındaki deneyimli oyuncu basketbola Tofaş altyapısında başalarken daha önce yine 2. ligde Bursa Bosch, Banvit, Bahçeşehir Koleji, Gaziantepspor, Akçakoca Poyraz, Gaziantep BŞB. ve Best Balıkesir takımlarının formalarını giydi.
"Kadro Kalitemizi Arttırıyoruz"
İki deneyimli isim İlkay ve Cihan ile kadro kaliteleirni arttırdıklarını belirten Yalova Belediye Spor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez, “Bu sezon oldukça büyük yatırımlar yapan çok önemli rakiplerimiz olacak. Zorlu bir sezon bizi bekliyor. Öncelikli hedefimiz ligde kalıcı olup Play-Off’u kovalayan, kazansa da kaybetse de sahada maçı hiç bırakmayan bir takım yaratmak. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim için öncelik çekirdek kadromuzu korumaktı ve bunu büyük ölçüde başardık. Bunun yanı sıra çok tecrübeli bir guard olan Cihan Deliçay’ı kadromuza kattık. Takımımıza önemli katkılar sağlayacaktır. 2 forvet ve 1 uzun transferimiz olacak. İl dışında 1 haftalık kamp yapacağız ancak yeri henüz belirlemedik. Eylül’ün ilk haftasında çalışmalara başlayacağız ve 5-6 tane hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim