Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan 2. Amatör Küme Play Off grubunun 4. Hafta karşılaşmalarında Demirspor ile Ortaburunspor takımları karşı karşıya geldiler.  Ahmet Saraç sahasında oynanan ve her iki takımında kazanmak zorunda olduğu mücadeleyi Kırmızı Beyazlı ekip 32’de Efendi, 67’de Harun ve 78’de Engin’in attığı gollerle 3-1 kazanarak 1. Amatör küme umutlarını son haftaya taşıdı.

Ahmet Saraç Sahası’nda oynanan ve iki takımın da galibiyetten başka düşünmediği zorlu müsabakaya ilk yarısına iki takım da kontrollü başladı. Müsabakanın 32. dakikasında gelişen Demirspor atağında Efendi, kırmızı beyazlı ekibi 1-0’lık üstünlüğe taşıdı.

Bu golün hemen ardından beraberlik için rakip yarı alanda baskı oluşturan Ortaburunspor gol arayışlarına girdi. 41. Dakikada gelişen Ortaburunspor atağında Serkan mücadeleye 1-1’lik eşitliği getiren golü kaydetti ve ilk yarının skorunu tayin etti. Mücadelenin ikinci yarısında her iki takımda sergilediği futbolla futbolseverlere kaliteli futbol izlettirdiler.

Karşılaşmada dakikalar 67’yi gösterdiğinde gelişen Demirspor atağında Harun, takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golden sonra etkili oyununu sürdüren Demirspor, 78’de Engin’in mükemmel golüyle 2 farklı üstünlüğü yakaladı. 3-1. Maçta başka gol olmadı ve Demirspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı ve ilk galibiyetine uzandı. Bu sonuçla kırmızı beyazlılar, 4 puana çıkartarak umutlarını son haftaya sarkıttı.

2.Amatör Küme Play-Off

Stat: Ahmet Saraç

Hakemler: Erdal Minnetoğlu***, Uğur Akalp***, Kadir Beyaz***

Demirspor: Mustafa***, Tugay***, Engin***, Efendi***, Cihat***, Sinan***, Kemal***, Kamuran***, Etkin***, Talip***, Mehmetcan***

Ortaburunspor: Dinçer**, Resul**, Cüneyt**, Serkan**, Erkan**, Emre**, Hakan**, Burak**, Sinan**, Sefer**, Mesut**

Goller: Dk.32 Efendi 1-0, Dk. 41 Serkan 1-1, Dk. 67 Harun 2-1, Dk. 78 Engin 3-1

Editör: TE Bilişim