Yalovaspor Başkanı Ali Demirhan ve yönetim kurulu üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlıklarını ziyaret etti. 5 yılda 5 şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Yeşil Kırmızılı ekip ilk olarak AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ı ziyaret etti. Ziyarette ayrıca Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü’de yer aldı.
AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak,” Yalovaspor Başkanı Ali Demirhan ve yönetim kurulu üyelerinin il binamıza yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Yalovaspor kulübümüze başarılar diliyorum” dedi.
Yalovaspor Başkanı Ali Demirhan ziyaret sonunda Öztabak’a verdiği desteklerden ötürü teşekkür plaketi verdi.
“İkinci ziyaret CHP’ye”
Ali Demirhan başkanlığında ki yeni Yalovaspor yöneticileri CHP İl Başkanlığını ziyarette bulundu. Başkan Demirhan, Burak Sevengil, Meriç Tutuş, Hüseyin Buğday, Mustafa Soley ve Yalçın Çetin'den oluşan yeni yönetimi İl Başkanı Özcan Özel karşıladı.
Yalovaspor yönetimine başarılar dileyen Özel'e Yalovaspor Başkanı Ali Demirhan Yalovaspor armasının işlendiği bir tabak hediye etti ve İl Başkanı Özel'den Yalovaspor'a desteklerin arttırılmasını diledi.
Başkan Demirhan " Yalovaspor'un durumuna üzülmemek mümkün değil. Bu güzide kentimizin takımının düştüğü durum hepimizi üzmektedir. Hakkı bu değildir. Biz elimizi taşın altına soktuk ve Yalovaspor'umuza sahip çıktık. Başta yerel yönetimimizin desteği çok önemliydi. Ve Belediye Başkanımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda Yalovaspor'umuz adına güzel gelişmeler edindik. Sırasıyla Yalova'mızın Siyasi güçleri olanlarında desteğini almak adına bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Kim olursa olsun bu destek bizler için çok önemlidir. Yalovaspor'un alt yapıya daha fazla önem vereceğini ve gençlerimize sahip çıkılması adına ne yapılması gerekiyorsa yapacağız” dedi.
Yalovaspor’a tam destek vereceklerini belirten  Özel " Yalovaspor kentimizin göz bebeğidir. Yıllarca bir çok sporcumuzu Türk futboluna kazandırmış bu kentin gururu olan başarılara da imza atmıştır. Elbette desteğe ihtiyacı vardır. Yalova'da alt yapısından yetişecek yetenekleri Türk futboluna kazandırmak hedefimiz olmalıdır. Başkanımızla aynı düşünceyi paylaşmak güzel. Başarılı olacaklarına inanıyorum ve destekliyorum "dedi.

Editör: TE Bilişim