Çiftlikköy Belediyespor karşılaşmada Erman, Yavuz, Emre Atalay, Erkan, Kaptan Hüseyin, Raşit, Özgür Kaymaz, Şafak, Aytaç Yaka, İlkay, Cihan onbiri ile mücadele etti. Sultaniyespor onbiri ise Bünyamin, Harun, Muhammet, Enes, Yılmaz, Fethullah, Ünal, Mahmut, Yener, Kamil, Burak’tan oluştu.

ÖZGÜR VE AYTAÇ’TAN ÇİFT HAT-TRİCK

İlk dakikaları karşılıklı ataklarla geçen mücadeleye ağırlığını koyan Çiftlikköy Belediyespor’da, 12.dakikada Şafak gol perdesini açtı. Bu dakikada Kaptan Hüseyin'in uzun pasında Aytaç kafayla indirdi, Cihan'ın pasında topla buluşan Şafak, Fethullah’ın yanından ceza sahasına girdi, kalecinin sağından yerden bir vuruşla ağları buldu. 1-0.

16'da Cihan'ın sağ kanattan yaptığı ortada Aytaç vuramadı, arka direkte topu iyi takip eden Özgür Kaymaz, dar açıya rağmen şık bir vuruşla ağları gördü, 2-0.

45'te Özgür sol kanattan topla beraber katetti, ceza alanı önünde boş durumdaki Aytaç'ı gördü, kaleciyle karşı karşıya kalan Aytaç için topu ağlara yollamak zor olmadı.  İlk yarı kırmızı siyahlıların 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA GOL YAĞMURU VARDI

Çiftlikköy ikinci yarıya da golle başladı. Defansın uzaklaştıramadığı topa sahip olan Raşit, yaklaşık 30 metreden sert bir şutla kaleciyi avladı, 4-0.

58'de İlkay'ın pasında sağ kanattan sıfıra inen Cihan içeri ortaladı, 7 topun üstünden atladı, Aytaç boş kaleye topu yolladı. 5-0.

İki dakika sonra 6.gol geldi. Kaptan Hüseyin'in kafayla yolladığı pası iyi değerlendiren Aytaç, kalecinin önde olmasını da iyi değerlendirerek ceza alanı sağ çaprazından harika bir vuruşla ağları gördü; 6-0.

64'te Sultaniyespor ceza alanı içinde Fethullah topa elle müdahale edince hakem Tayfun Can Demir, penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Özgür, topu ve kaleciyi ayrı köşelere yolladı. 7-0.

74'te Özgür'ün kullandığı serbest vuruşta Enes kafayı vurdu, Kaleci Bünyamin’in çıkarmaya çalıştığı top üst direkten döndü. Kaptan Hüseyin kafayla tamamladı ve skoru 8-0'a taşıdı.

83'te Sol kanattan hızlı gelişen atakta Raşit ceza alanına topu gönderdi, arka direkteki Özgür yerden bir vuruşla skoru 9-0 yaptı.

85'te Hüseyin Hocaoğlu'nun sağ kanattan ceza alanı içine pasında oluşan karambolde Fethullah’ın uzaklaştıramadığı topu ceza alanı yayından sert bir plaseyle Enes ağlara gönderdi ve gol perdesini kapadı. Çiftlikköy Belediyespor 10, Sultaniyespor 0. 

Editör: TE Bilişim