Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen 2014-2015 Sezonu Kadınlar Türkiye Kupası Yalova grubunda Ordusppor, Cani Belediyesi, BOTAŞ ve Orman Gençlik takımları final grubuna kalabilmek için mücadele edecek.

Galatasaray Odeabank ve Fenerbahçe ise Türkiye Kupası 8’li finallerinde kupaya dahil olacak. Yalova 90. Yıl Spor Salonunda oynanacak müsabakalar sonrasında final grubuna kalan takım belirlenecek. Müsabakalar TBF TV ve daha sonra Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanacak TV’den naklen yayınlanacak.

“Yalova için büyük bir organizasyon”

Yalova VİP Gençlik Spor Başkanı Murat Yapıcı,” Yalova tarihin boyunca en önemli organizasyona 23-25 Ekim tarihleri arasında ev sahipliği yapacak. 1. Lig ekipleri Orduspor, Canik Belediyesi, Botaş ve Orman Gençlik’i ağırlayacağız. Biz 2. Lig ekibi olan Yalova VİP Gençlik Spor olarak organizasyonu Yalova’ya getirdik. Organizasyonu en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Ancak Milletvekillerimizi, Valimiz Esengül Civelek’i, Belediye Başkanımız Vefa Salman’ı ve diğer belediye başkanları ve yerel yöneticileri taşın altına ellerini koymalarını bekliyoruz. Canlı yayınlanacak bu organizasyon Yalova’nın tanıtımı açısından büyük önem taşıyor” dedi.

Yalova Basketbol İl Temsilcisi Alper Erin,” Yalova’da son zamanlarda yapılacak en büyük organizasyondur.  Basketbolumuzun gelişmesi adına önemli adımlar atıyoruz. Yalova’ya gelecek Orduspor, Cani Belediyesi, BOTAŞ ve Orman Gençlik takımlarına başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 

Editör: TE Bilişim