Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan U-13 Ligi B Grubu 4 hafta müsabakalarında Polisgücü ile Doğuşspor karşı karşıya geldi. Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmada Doğuşspor rakip fileleri 3 kez havalandırırken kendi kalesinde de 1 gol görünce sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı.

Aldığı galibiyet ile 4’te 4 yapan Siyah Beyazlı ekip yoluna kayıpsız dolu dizgin yürümeyi sürdürdü.

Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde ev sahibi ekip Polisgücüspor ve konuk takım Doğuşspor’un geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı. Müsabakanın ikinci yarısına etkili başlayan taraf konuk ekip Doğuşspor oldu. Siyah-Beyazlı ekip müsabakanın 35. Dakikasında geliştirdiği atakta topla buluşan Ramazan meşin yuvarlağı Polisgücü ağlarıyla buluşturarak skoru 1-0’a getirdi.

Kalesinde gördüğü golden sonra çabuk toparlanan Polisgücü beraberlik için Doğuşspor kalesine yüklenmeye başladı. Kalesinde gördüğü golden 2 dakika sonra ani atak geliştiren Polisgücüspor, rakip oyuncu Mücahit’in meşin yuvarlağı ters bir vuruşla kendi ağlarına göndermesiyle skoru 1-1’e getirdi.

Müsabakanın 41. dakikasında gelişen Siyah-Beyazlı ekibin atağında H.Ceyhun takımını 2-1 öne geçiren golü rakip filelerle buluşturdu. Golden sonra oyundaki etkisini arttıran Doğuşspor, farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 49. dakikasında gelişen Doğuşspor atağında konuk ekipte günün başarılı isimlerinden Ramazan bir kez daha sahneye çıktı. İlk golün sahibi Ramazan kendisinin ikinci takımının üçüncü golüne imzasını atarak durumu 3-1 yaptı ve aradaki farkı 2’ye çıkarttı. Bu dakikadan sonra her iki takımında karşılıklı ataklarından başka gol sesi çıkmayınca konuk ekip Doğuşspor sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı ve liderliğini sürdürdü.

 

U-13

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Enes Ok***, Fırat Alkan***, Abdullah Işıklı***

Polisgücüspor: Özcan**, M.Mert**, Onur**, Abdülcabbar**, Salim**, Ömer**, Doğukan**, Recep**, İ.Hakkı**, Abdulkadir**, Fırat**

Doğuşspor: Adem***, Yunus***, Baran***, M.Onur***, Mücahit***, Bedirhan***, Ramazan***, Hüseyin***, H.Ceyhun***, Oğuz***, O.Yaşar ***

Goller: Dk. 35 Ramazan 0-1, Dk. 37 Mücahit (K.K) 1-1, Dk. 41 H.Ceyhun 1-2, Dk. 49 Ramazan 1-3

Editör: TE Bilişim