Yalova'da görev yapan Bölgesel Yardımcı Hakemimiz Ersin Efe ve daha önce Yalova'da görev yapan Kadir Beyaz , Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından 19 Haziranda yapılacak Ulusal Yardımcı Hakem Kursu'na davet aldı. İl Hakem Atama Sorumlusu Erdal İla, kursa katılacak olan Ersin Efe’ye ve Balıkesir’de görev yapan eski Yalova hakemi Kadir Beyaz’a başarılar diledi.
Merkez Hakem Kurulu’nun 19 Haziran 2015 Cuma günü Bursa Merinos Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği yazılı ve sözlü olan kursuna davet alan Ersin Efe, Yalova'da sevinç yaşattı. Deneyimli hakem kursu başarıyla tamamlaması halinde ise 2015-2016 sezonunda Ulusal Yardımcı Hakem olarak görev alacak. Daha önce Yalova’da hakemlik görevini yürüten ve Balıkesir’de bu görevini sürdüren eski hakemlerimizden Kadir Beyaz’da, Bursa’daki yazılı ve sözlü sınavda ulusal yardımcı hakem olabilmek için çaba harcayacak.
 Efe ve Beyaz'a gelen davetlerin memnun edici olduğunu belirten İl Hakem Kurulu adına açıklamada bulunan Hakem Atama Sorumlusu Erdal İla, “19 Haziran Merkez Hakem Kurulumuz tarafından gerçekleştirilecek sınava katılacak hakemlerimize başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim