Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan 2. Amatör Küme Play-Off ligi 4. Hafta müsabakalarında Elmalıkspor ile Kadıköyspor takımları karşı karşıya geldi. Ahmet Saraç sahasında oynanan müsabakanın sonlarına doğru Kadıköyspor 87’de Erdal ve 90+3’te de Burak Yağız’ın attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazanarak 1. Amatör Kümeye çıkmayı garantileyen ikinci takım oldu.

2. Amatör Küme Play-Off ligi 4. Hafta müsabakasında Ahmet Saraç sahasında karşı karşıya gelen Elmalıkspor ile Kadıköyspor arasındaki mücadeleye her iki takımda temkinli futbolla başladılar. oyunun ilerleyen bölümlerinde her iki takımda geliştirdiği ataklardan faydalanamayınca ilk 45 dakika golsüz 0-0’lık beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıya da her ilk yarıda olduğu gibi temkinli futbol sergileyerek başladılar. ancak oyunun ilerleyen bölümlerinde Kadıköyspor kontra ataklarla ve atılan uzun toplarla gol arayış içerisine girdi. karşılaşmada dakikalar 87’yi gösterdiğinde Elmalıkspor defansının arasına iyi sarkan Erdal meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra toparlanma evresine giren Elmalıkspor beraberlik golü için tüm hatlarıyla yüklenmeye başladı.

Müsabakada dakikalar 90+3’ü gösterdiğinde atak geliştiren Kadıköyspor serbest atış kazandı. Topun başına geçen Burak Yağız’ın mükemmel şutunda top ağlarla buluştu ve takımını 2-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kadıköyspor 1. Amatör kümeye merhaba derken Elmalıkspor 1. Amatör küme çıkma şansını son haftaya bırakmış oldu.

 

2.Amatör Küme play-off

Stat: Ahmet Saraç

Hakemler: Ramazan Karahasan***, Erdal Ergül***, Erdal Minnetoğlu***

Elmalıkspor: A.Volkan***, Sergen**, Yılmaz*, Okan**, T.İbrahim**, Adil**, H.İbrahim**, Deniz**, A.Tarık**, Murat**, Ömer**

Kadıköyspor: İbrahim***, Yasin***, Ömer***, Kürşad***, Ali***, Burak***, Emre***, Cem***, Burak Yağız***, Erdal***, Osman***

Goller: Dk.87 Erdal 0-1, Dk.90+3 Burak Yağız 0-2

 

Editör: TE Bilişim